Over ons

Met hun overheerlijke ontbijtworkshops helpen Luuk Vosters en Edwin Sander organisaties verduurzamen. Aan de hand van fantastisch eten laten ze zien hoe makkelijk het is om in het dagelijks leven ethisch verantwoorde keuzes te maken. Keuzes waarmee we zowel onszelf als onze leefomgeving gezond en in evenwicht houden.

Luuk Vosters

Luuk heeft een achtergrond in business sustainability management en heeft acht jaar lang gecatered. Nu richt hij zich op een ander doel: het creëren van bewustwording rondom klimaatverandering. Op dat vlak wil hij positieve gedragsveranderingen teweegbrengen. Daarom helpt hij met deze ontbijtworkshops bedrijven en organisaties hun duurzaamheidsdoelen te realiseren.

Connect with me!

Edwin Sander

Het ontbijt wordt verzorgd door Edwin Sander. Deze getalenteerde chef-kok brengt mensen met elkaar in contact tijdens bijzondere evenementen als de “The Morning” ontbijtervaringen op unieke plekken in Amsterdam. Edwin werkt met lokale, biologische seizoensproducten. Hij stimuleert de bewustwording rondom duurzaamheid door mensen in elkaars gezelschap en met aandacht voor het eten van zijn gerechten te laten genieten.

Connect with me!

Boek je workshop nu!

A Taste of Sustainability

  • Luuk Vosters (Coördinator)
  • 06 41273031
  • luuk@atasteofsustainability.com
  • Amsterdam
© Copyright 2019 A Taste of Sustainability - All Rights Reserved